Рециклиране на отпадъчни кабели
Начало / Дейности / Рециклиране на отпадъчни кабели
Рециклиране
на отпадъчни кабели
В изминалите години направихме значителни инвестиции в техника, инфраструктура и ноу-хау и към днешна дата успешно рециклираме всички видове отпадъчни кабели

Рециклиране на отпадъчни кабели

ЕКОМАКС направи значителни инвестиции в техника, инфраструктура и ноу-хау и към днешна дата е специализирано в обработката-рециклирането на всички видове отпадъчни кабели. Дружеството преработва основно медни и алуминиеви кабели като извлича цветните метали като мед, алуминий, олово, никел и др.

Фирмата направи инвестиции и закупи линия за обработка на телефонни-телекомуникационни кабели и кабели със сечение под 1мм. Капацитетът на обработващата линия е 2500 кг. дневно като получения меден "гранулат" е с високо качество, а загубите при преработката са минимални. Разбира се, освен телефонни и комуникационни кабели, дружеството обработва механизирано и добива метали и от всички видове силови кабели.

На своите фирмени клиенти в страната, ЕКОМАКС има възможност да предложи комплексно изкупуване на всички видове кабели и проводници, както и други метални и неметални вторични суровини, в това число и “от място” като предостави за ползване специализирани контейнери за събиране на рециклируеми отпадъци, с различен цвят и обем за да са пригодни за различните типове вторични суровини, както и с цел максимално да се улесни ползването им от клиентите на фирмата.

В случай, че желаете да станете наш клиент и/или Ви е необходима допълнителна информация, моля, свържете се с нас на координатите, посочени в “Контакти”.

Рециклиране на отпадъчни кабели
Контакти
ОФИС ВАРНА
Т. +359 52 694 600
Ф +359 52 694 800
БАЗА ШУМЕН
Т. +359 54 88 22 15
Ф +359 54 88 22 13
ОФИС СОФИЯ
Т. +359 898 562 834
Всички контакти
Специализирани услуги на Екомакс
 
Опасни отпадъци
www.opasniotpadaci.com
 
Медицински отпадъци
www.biolinx.eu
 
Разделно сметосъбиране
www.reciklirane.com
 
Следвайте ни
EcoMax on Facebook
© 2015 - 2022 Екомакс - управление на опасни отпадъци, търговия с вторични суровини, екологичен инженеринг Уеб дизайн Informano